Ronde picknicktafel

Misschien hebt u wel lang en tevergeefs gezocht naar deze prachtige, picknicktafel van het type 'Washington'. Het is dan ook een uniek en moeilijk te vinden prachtexemplaar. U zoektocht is nu voorbij. Wat nergens in Nederland te vinden is, vindt u nu hier, bij Jaap de Vries: de ronde picknicktafel van uw dromen, ideaal voor uzelf én voor uw kroost, inclusief kinderwagens, kinderstoelen of rolstoelen!

Ronde Picknicktafel

Klik voor meer informatie over de ronde Picknicktafel type washingtonEen unieke ronde picknicktafel

 

Bij een picknicktafel denkt u vast aan rechthoekige tafel met vaste banken, u zult niet vaak een ronde picknicktafel treffen. Jaap de Vries in Ermelo vervaardigd unieke ronde picknicktafels. Een ronde picknicktafel is zeer gebruiksvriendelijk. Het biedt, namelijk door de unieke vorm van drie poten, ruimte om ook kinderwagens, kinderstoelen of rolstoelen moeiteloos aan tafel te schuiven. Dit is een enorm voordeel ten opzichte van de gewone picknicktafel!

Picknicktafel washington


Op de foto, hierboven, ziet u de ronde picknicktafel Washington. Deze exclusieve picknicktafel wordt gemaakt met fijne vakmandschap en handwerk. Daardoor is de picknicktafel zeer gebruiksvriendelijk. Naast deze gebruiksvriendelijkheid is de picknicktafel ook uitzonderlijk duurzaam. Dit komt door het vijf centimeter dikke eikenhout, waaruit de tafel is opgebouwd. De eikenhouten constructie heeft een totale oppervlakte van twee vierkante meter. Het omhelst een tafelblad van circa 1,20 diameter en zitvlakken van ongeveer 60 centimeter. 

Door het vakmanschap en gebruik van hoge kwaliteitsproducten is picknicktafel Washington altijd stabiel, ook op onstabiele ondergronden. Daarbij komt dat de picknicktafel dankzij haar ronde vorm ruimte kan bieden aan negen personen. 

meer informatie 


Hebt u met onze picknicktafel Washington eindelijk uw ronde picknicktafel gevonden. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We leveren in zowel Nederland, als België. Wilt u graag meer informatie, een offerte of de picknicktafel bestellen? Dan kunt u ons telefonisch contacteren op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12:30, via het nummer (31+)0341-560476. U kunt ook altijd e-mailen naar info@123picknicktafel.nl
 


Correspondentieadres
123Picknicktafel.nl
Telgterweg 253
3853 NJ Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@123picknicktafel.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO