Buitenverlichting (met huisnummer)

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Buitenverlichting (met huisnummer)

Deze palen zijn gemaakt van duurzaam douglashout. In de palen zit ledverlichting met een enegrielabel A.

Vanaf € 320,- excl. btw
BEschikbaarheid

Nog 100 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Maatwerken

Verlichtingspalen

Deze palen zijn gemaakt van Douglashout of van Eikenhout. Het hout dat wij gebruiken is duurzaam en daarom goed voor het milieu. In de palen zit ledverlichting die energiezuinig is en de bedrading loopt door de paal de grond in. De paal die van douglashout is gemaakt is rond en de paal die van eikenhout is gemaakt is vierkant.

Kenmerken

Energiezuinige ledverlichting en de draden lopen door de paal naar de grond toe. De palen zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn daarom milieu vriendelijk. Het hout gaat lang mee en heeft een natuurlijke uitstraling. De van eikenhout gemaakte paal is de moderne versie van de buitenverlichting.

Douglashout:
Hoogte:
130cm
Doorsnee:
18 / 20cm

Douglashout:
Hoogte:
130cm
Dikte:
14,5cm x 14,5cm

Vanaf € 320,- excl. btwBESTELLEN

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@123picknicktafel.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame picknicktafels met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze picknicktafels of het kopen van een picknicktafel kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze picknicktafels zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.
Tipi tent Van Duinkerken
Deze unieke Tipi tent hebben we ook aan ons assortiment mogen toevoegen! De show tent die ondersteunt wordt door Douglas houten palen is een mooie toevoeging aan uw bedrijfsinterieur!
Pergola Robinia vanaf € 300,00
Een prachtige single pergola van robinia hout,(tip) maak er sfeer lampen in om s'avonds lekker buiten te zitten met een van onze mooie picknicktafel.
Ooievaarsnest
Ooievaarsnest lengte 10 meter


Prijs: vanaf € 2500,00
Bloembak eikenhout
Eikenhouten bloembak formaat 40x40 cm hoogte 60 cm

De eikenhouten schaaldelen zijn 5 cm dik
123Picknicktafel.nl
EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling