Pergola gemaakt van douglas vanaf € 1500,00
Een prachtige pergola van douglas rondhout, afgedekt met matten van wilgentenen.
Houten Pergola kastanjehout vanaf € 1200
Deze prachtige veranda gemaakt van duurzaam kastanje hout is een ware aanwinst voor uw tuin!
Houten pergola robinia hout vanaf € 1200
De Bristol is een viaduct/wandelbrug voor een kleine overbrugging. Mooi en modern afgewerkt.
Pergola Robinia vanaf € 300,00
Een prachtige single pergola van robinia hout,(tip) maak er sfeer lampen in om s'avonds lekker buiten te zitten met een van onze mooie picknicktafel.
Landschappelijke wandelbrug Liverpool
Speciaal in ons assortiment is deze prachtige loopbrug Liverpool van douglashout met hardhouten pijlers!
Klassieke wandelbrug York
Jaap de Vries Ermelo is al meer dan 15 jaar een betrouwbare leverancier van houten wandelbruggen gemaakt van douglas- of eikenhout. Ook kunnen deze loop of fietsbruggen uitgevoerd worden in andere houtsoorten.
Wandel- / fietsbrug Bolton
De Bolton is een mooie wandel- / fietsbrug. Zeer handig voor een overbrugging die u wilt afsluiten.
Overloopbrug Lisburn
De Lisburn is een overloopbrug voor een kleine overbrugging. Mooi en modern afgewerkt. Speciaal op maat gemaakt
Tipi tent Van Duinkerken
Deze unieke Tipi tent hebben we ook aan ons assortiment mogen toevoegen! De show tent die ondersteunt wordt door Douglas houten palen is een mooie toevoeging aan uw bedrijfsinterieur!
Wandelbrug Newcastle
Wandelbrug Newcastle met een authentieke uitstraling! Stevig, duurzaam en bovendien erg mooi.
Bloembak eikenhout
Eikenhouten bloembak formaat 40x40 cm hoogte 60 cm

De eikenhouten schaaldelen zijn 5 cm dik
Duurzame houten fietsenrekken
Landschappelijke fietsenstalling van duurzaam kastanje- en/of eikenhout (zeer goede kwaliteit!!)
Buitenverlichting (met huisnummer)
Houten paal met verlichting. Onder de verlichting kan er een huisnummerbord worden geplaatst.
Huisnummer paal
Duidelijk paaltje vanaf de weg leesbaar en kunnen meerdere nummers op als het gaat om een inrit van meerder woonhuizen.
Volleybalnet constructie
Op maat gemaakte constructie voor volleybalnet. Vandalisme bestendig, is gemaakt van duurzaam eikenhout en gaat hierdoor lang mee.
Ooievaarsnest
Ooievaarsnest lengte 10 meter


Prijs: vanaf € 2500,00

Maatwerken


Jaap de Vries maakt houtwerk op maat. U heeft keuze van schapenhok tot prachtige toegangspoorten. Het is zelfs mogelijk om houten bruggen op maat te krijgen. Al onze producten zijn solide en passen altijd in een natuurlijk omgeving. De producten worden handgemaakt en zijn van duurzaam hout. Op deze manier heeft u lang plezier van uw producten, maar dragen wij ook bij aan een beter milieu. 

Toegangspoorten op maat 


Alle toegangspoorten zijn op maat te verkrijgen. Welke maat u ook zoekt voor uw tuin of weide, wij maken graag een passende toegangspoort. Zodat u een toegangspoort krijgt, die geheel naar uw wens is gemaakt. Voor onze poorten gebruiken wij voornamelijk eikenhout of douglashout en worden geleverd inclusief Engels hang- en sluitwerk. Kijk gerust rond op onze website. U vindt vast iets wat u past, zoals toegangspoort Annecy

Landhekken op maat 


Naast toegangspoorten, maken wij ook landhekken op maat. Dit maatwerk zorgt voor een passende oplossing om uw weide of tuin te omheinen. Landhekken ogen statig en robuust en kunnen gemaakt worden van eikenhout en douglashout. Ook is het geschikt voor diverse toepassingen, ons landhek Chesterfield is bijvoorbeeld gebruikt voor weides, inritten en dijken!

Schapenhok - Maatwerk 


Om uw dieren te laten overnachten hebben wij ook een schapenhok in ons assortiment. Anders dan dat de naam zegt is het schapenhok ook geschik voor andere dieren. Onze schapenhokken worden handmatig gemaakt van douglashout en gebruikt door onder andere kinderboerderijen en veehouders. 

Wandel- en loopbrug op maat 


Veilig en droog een brug oversteken, met onze prachtige wandel- en loopbruggen! Ook de wandelbruggen zijn geheel aanpasbaar naar wens, we bieden houten bruggen aan van bijvoorbeeld 6 meter en 12 meter. Maar de wandelbrug Newcastle is een kleinere wandelbrug, geschikt voor bijvoorbeeld slootjes.

 

ANDER MAATWERK

Kijk gerust rond op onze website voor picknicktafels, poorten, banken, maar ook barbecues. Wij kunnen praktisch alles op maat leveren. Immers, onze producten zijn ambachtsproducten. Wij maken graag producten voor u op maat, zodat alles voldoet aan uw wensen. 

Meer informatie? 


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of informatie over onze producten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons! U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 0341-560467 van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12:30. Ook via het e-mailadres info@123picknicktafel.nl zijn wij bereikbaar. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij Jaap de Vries in Ermelo. 
  • Houten toegangshek weiland
  • Houten toegangspoort veldhek
  • Robuuste houten poort
Houten Maatwerken
Correspondentieadres:
123Picknicktafel.nl
Telgterweg 253 • 3853 NJ Ermelo
TEL: 0341-560476 • E-MAIL: info@123picknicktafel.nl

Werkplaats / Showroom:
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40 • 3853 NV ERMELOEIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling