Houten poorten

Een houten poort is het sluitstuk van uw omheining, waarbij stevigheid maar ook duurzaamheid essentieel is. Natuurlijk moet de poort ook passen bij de omgeving en uw omheining. U vervangt niet elke dag een poort. Voor een geschikte houten poort en bijpassende omheining bent u bij Jaap de Vries in Ermelo aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment heeft u veel keuze en vindt u zeker een poort die past bij uw omgeving en stijl. Bovenal staat kwaliteit voorop! 

Onze toegangspoorten zijn in verschillende soorten en maten leverbaar en worden geheel naar uw wens gemaakt. Wij gebruiken eikenhout of douglashout. Daarnaast worden de poorten geleverd inclusief Engels hang- en sluitwerk. Onze houten poorten zijn geheel handmatig en ambachtelijk gemaakt van de allerbeste houtsoorten. Het hout wordt vooraf met zorg behandeld om het in een zo goed mogelijke staat te kunnen houden. 


Klaphek Nantes
Klaphek Nantes
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 385,00
Toegangspoort Grenoble
Combi toegangspoort Grenoble
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 735,00
Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 785,00

De mogelijkheden van de vries


Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft en daarom hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan houten poorten. Alle poorten zijn op maat te bestellen, maar u bent ook gegarandeerd van een goede en duurzame kwaliteit. Wij werken alleen met kwalitatief en sterk hout. 


Houten Poort met Engels hekwerk


Dit soort poort - zoals al onze houten poorten - wordt volledig geleverd, inclusief zware hoekposten en Engels hang- en sluitwerk. Zij wordt standaard aangeboden in grenenhout of eik. De standaardbreedtes kunnen daarbij variëren tussen 90 en 360 centimeter.

Grote houten toegangspoorten


Ook deze houten poorten worden volledig geleverd, inclusief hoekposten en Engels hang- en sluitwerk. De hoogte ervan is 105 centimeter. Zij zijn beschikbaar in grenenhout of eik en met standaardbreedtes tussen 210 en 360 centimeter.

Eén meter houten poorten


Deze poorten tussen 90 en 180 centimeter breed en 105 centimeter hoog worden geleverd met Engels hang- en sluitwerk en hoekposten. Zij zijn uitgevoerd in grenenhout of eik.

Combinatie veldhek


Onze combinatie veldhekken (hek en poort) worden volledig geleverd in grenenhout of eik. De afmetingen bedragen 90x180 centimeter of 90x210 centimeter.

Hoe bestel ik een houten poort bij Jaap de Vries Ermelo? 

Een houten poort vereist enig maatwerk en daarom zijn wij altijd bereid u te helpen met gespecialiseerd advies en/of vakkundige plaatsing. Mocht u vragen hebben of een offerte willen dan mag u altijd vrijblijvend contact op nemen via: (0031)341-560476 of een e-mail sturen naar info@123picknicktafel.nl. Wij staan u graag te woord. 


Correspondentieadres
123Picknicktafel.nl
Telgterweg 253
3853 NJ Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@123picknicktafel.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO