Houten loopbrug

Altijd al op zoek geweest naar een mooie houten loopbrug? Dan bent u bij Jaap de Vries Ermelo aan het juiste adres!

houten brug


Onze houten loopbruggen zijn gemaakt van duurzaam hout en worden speciaal voor u op maat gemaakt. De bruggen worden met de hand vervadigd en hebben hierdoor de beste kwaliteit. Elke brug is voor ons even belangrijk en daarom doen wij onze uiterste best een loopbrug voor u te maken met de allerbeste kwaliteit.
De bruggen zijn ook te gebruiken als bijvoorbeeld fietsbrug en kunnen ook, naast eikenhout, van hardhout worden gemaakt.

Klik hier om naar de website van Jaap de Vries Produkties te gaan, waar alle houten bruggen op staan.


Pergola Robinia vanaf € 300,00
Een prachtige single pergola van robinia hout,(tip) maak er sfeer lampen in om s'avonds lekker buiten te zitten met een van onze mooie picknicktafel.
Klassieke wandelbrug York
Jaap de Vries Ermelo is al meer dan 15 jaar een betrouwbare leverancier van houten wandelbruggen gemaakt van douglas- of eikenhout. Ook kunnen deze loop of fietsbruggen uitgevoerd worden in andere houtsoorten.

duurzaam hout


Onze bruggen worden van duurzaam hout gemaakt, wij gebruiken voor de productie van onze bruggen eikenhout met de allerbeste kwaliteit en dit garanderen wij u ook. Bent u niet tevreden? Dan zijn wij dit ook niet. U heeft ook de keuze uit hardhout.

maatwerk


Al onze houten bruggen worden met grote zorgvuldigheid op maat gemaakt, een brug is dus écht maatwerk! De bruggen kunnen geleverd worden met een lengte van maximaal 8 meter en een breedte van 2 meter.

Advies en plaatsing


De plaatsing van een brug vergt steevast maatwerk. Uw natuurgoed is uw natuurgoed en geen ander. Daarom helpen wij u graag met al uw vragen. Wij bieden u met plezier ons professioneel advies aan en zullen een loopbrug ook plaatsen. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

Hoe bestellen?


Wij staan zes dagen op zeven ter uwer beschikking en leveren zowel in Nederland als in België.
Wij staan u graag te woord in aan de telefoon (+31(0)341-560476) of via e-mail.


Correspondentieadres
123Picknicktafel.nl
Telgterweg 253
3853 NJ Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@123picknicktafel.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO