Weidehekken

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Weidehekken

Weidehekken zijn uitermate geschikt voor weides, zoals de naam het al zegt, maar ook voor paardenbakken of voor het afzetten van uw terrein.

Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.

BEschikbaarheid

Nog 100 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Hekwerken & poorten

weidehekken

Weidehekken zijn uitermate geschikt voor weides, zoals de naam het al zegt, maar ook voor paardenbakken of voor het afzetten van uw terrein.

Kenmerken:


De weidehekken zijn gemaakt van douglashout en hebben ronde palen. De hekken kunnen geschilderd en ongeschilderd geleverd worden, zo is het mogelijk om af te stemmen op de omgeving waar de hekken komen te staan. 

Onze weidehekken hebben een doorsnee van 10 centimeter en zijn door de combinatie van douglashout en de doorsnede van 10 centimeter erg stevig.

De prijs van de weidehekken is op aanvraag verkrijgbaar.

Wij bezorgen door heel Nederland en Belgie. Levertijd binnen 3 weken.
Het lossen van de goederen geschiedt enkel op de begane grond.

Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@123picknicktafel.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame landhekken met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze landhekken of het kopen van een landhek kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze landhekken  zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.
Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 785,00
Landhek Parijs douglas
Landhek Parijs uitgevoerd in Douglashout
Geleverd met stevig hang en sluitwerk

Prijs € 815,00
Eiken Slagboom Metz
Exclusieve slagboom Metz is gemaakt van eiken balken tot een maximale lengte van 5,0 meter.

Prijs: € 1100,--
Hekwerk Lille
Deze van origine Engelse robuuste hekwerk is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving
123Picknicktafel.nl
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling