Toegangspoortje Marseille

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Toegangspoortje Marseille

Toegangspoortje Marseille 1,0 meter breedte wordt voorzien van Engels hekwerk en wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk, optioneel is de omheining van Engels hekwerk zoals op de foto's te zien is. De douglashouten staanders 8x8 cm en een lengte 150 cm.


Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.

BEschikbaarheid

Nog 1 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Hekwerken & poorten

poort engels hekwerk Marseille

Poortje Marseille, met Engels hekwerk, wordt geleverd inclusief douglas staanders en hang- en sluitwerk, optioneel is de omheining van Engels hekwerk zoals op de foto's te zien is.

prijzen:


De poort Marseille gemaakt van Engels hekwerk is leverbaar voor €120,- tegen meerprijs is een omheining van Engels hekwerk ook leverbaar.

Prijzen zijn inclusief hang- en sluitwerk en exclusief hoekpalen (kosten €35,00)

Opmerking; De douglas toegangspoorten zijn van vers hout gemaakt, daardoor is er kans op kromtrekken of scheuren. Dit valt niet onder de garantie.


Bestellen

Bestellen kunt op tel.(0031) 0341-560476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@123picknicktafel.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame veldhekken met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze veldhekken of het kopen van een veldhek kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze veldhekken zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.

Landhek Parijs 300 (Eikenhout)
Landhek Parijs uitgevoerd in
eikenhout
Geleverd met stevig hang en sluitwerk

Prijs € 925,00
Weidehekken
Weidehekken zijn uitermate geschikt voor weides, maar ook voor paardenbakken.
Hekwerk Dijon
Hekwerk Dijon
Robinia palen met stevig scheepstouw.


Prijs €72,50 per M1
Hekwerk Lille
Deze van origine Engelse robuuste hekwerk is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving
123Picknicktafel.nl
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling