Landhek Parijs 300 (Eikenhout)

<< TERUG NAAR HET OVERZICHT

Landhek Parijs 300 (Eikenhout)

Landhek Parijs (eikenhout), is uitgerust met sterk Engels hang- en sluitwerk. Tevens gebruiken wij eikenstaanders 15x15 cm dik om te voorkomen dat de landhek scheef gaat hangen.

Dit landhek wordt geleverd inclusief eiken staanders en hang- en sluitwerk. Doordat we alle landhekken en toegangspoorten zelf handmatig maken, is de kwaliteit erg hoog. Verder zijn alle landhekken leverbaar in diverse maten.

Wilt u onze mooie hekwerken live bewonderen, dan bent u van harte welkom in Ermelo bij onze showroom van maandag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar.


Prijs Eiken uitvoering  € 925,00 inclusief btw

Vraag bij ons een offerte op maat aan.

BEschikbaarheid

Nog 1 op voorraad

aantal

bestellen

omschrijving

soortgelijke Hekwerken & poorten

Het landhek Parijs op de afbeelding links is uitgevoerd in eikenhout en heeft een breedte van 3,00 meter  en een hoogte van 1,05 meter.

Dikte sterke eikenstaanders: 15×15 cm.


BESTELLEN

Bestellen kan op tel. (0031) 0341  -560 476 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of stuur een email naar info@123picknicktafel.nl

Jaap de Vries Ermelo staat bekend om zijn unieke duurzame toegangspoorten met de allerhoogste kwaliteit. Voor meer informatie over onze toegangspoorten of het kopen van een toegangspoort kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen. Al onze toegangspoorten zijn gemaakt van duurzaam hout, dit kan verschillen van douglas tot eiken.
Hekwerk Lille
Deze van origine Engelse robuuste hekwerk is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving
Klaphek Lyon
Klaphek Lyon
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 355,00
Toegangspoortje Marseille
Toegangspoortje Marseille, met Engels hekwerk, wordt geleverd inclusief douglas staanders en hang- en sluitwerk.

Prijs € 145,- inclusief btw
Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 785,00
123Picknicktafel.nl
AF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling