Landhek Parijs 300 (Eikenhout)
Landhek Parijs uitgevoerd in
eikenhout
Geleverd met stevig hang en sluitwerk

Prijs € 925,00
Toegangspoortje Marseille
Toegangspoortje Marseille, met Engels hekwerk, wordt geleverd inclusief douglas staanders en hang- en sluitwerk.

Prijs € 145,- inclusief btw
Landhek Parijs douglas
Landhek Parijs uitgevoerd in Douglashout
Geleverd met stevig hang en sluitwerk

Prijs € 815,00
Klaphek Lyon
Klaphek Lyon
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 355,00
Klaphek Nantes
Klaphek Nantes
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 385,00
Toegangspoort Grenoble
Combi toegangspoort Grenoble
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 735,00
Hekwerk Dijon
Hekwerk Dijon
Robinia palen met stevig scheepstouw.


Prijs €72,50 per M1
Toegangspoort Annecy
Toegangspoort Annecy
Geleverd met hang en sluitwerk


Prijs € 785,00
Hekwerk Lille
Deze van origine Engelse robuuste hekwerk is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving
Weidehekken
Weidehekken zijn uitermate geschikt voor weides, maar ook voor paardenbakken.
Hekwerk Montpellier
Hekwerk Montpellier is een duurzaam hekwerk met een natuurlijke uitstraling door de houtenpalen en een moderne uitstraling door de stalen buizen.
Eiken Slagboom Metz
Exclusieve slagboom Metz is gemaakt van eiken balken tot een maximale lengte van 5,0 meter.

Prijs: € 1100,--

Hekwerken & poorten

Natuurlijk wilt u een hekwerk die past bij uw groene omgeving. Ook is het van belang dat het hout van goede kwaliteit is, zodat u langdurig gebruik kunt maken van het hekwerk. 123Picknicktafel uit Ermelo maakt verschillende soorten hekwerk met daarbij passende toegangspoorten. Door ons ruime aanbod is de kans groot dat u een hekwerk vind dat bij uw tuin, weide of dierenperk past. 123Picknicktafel uit Ermelo staat 'voor een sfeervol buiten'. 


Frans hekwerk


Bij een frans hekwerk zijn de latten bovenaan afgepunt. Hiermee onderscheidt zich het met de rechte latten en strakke afwerking met ijzerdraad. De afstand tussen de latten is zo'n vier à vijf centimeter, wat dit houten hekwerk een erg 'open' gevoel geeft in een modern, strak design. Dit type omheining wordt door ons geleverd in hoogtes tussen 1 en 1,50 meter. Het is beschikbaar op rollen van 5 en 10 meter.

 

Engels hekwerk


Het Engels hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje latten, die aan elkaar zijn gevlochten met ijzerdraad. De gekloofde latten zijn afkomstig uit Engeland. De latten zijn van de juiste dikte en worden zorgvuldig geselecteerd, zodat er een sterk hekwerk ontstaat. Dit hek wordt gekenmerkt door duurzaamheid en veelzijdigheid. Daarnaast is het ook flexibel en eenvoudig te plaatsen. Het type omheining is bij ons beschikbaar in verschillende hoogtes tussen 43 en 183 centimeter. Het Engels hekwerk is te verkrijgen op rollen van 5 en 10 meter.

 

Post en rails


Post en rails komt oorspronkelijk uit Engeland en is gemaakt van de hardste en meest duurzame houtsoort uit Europa. Post en rails houdt in dat de liggers van het hekwerk niet op de palen zijn geschroefd, maar dwars er doorheen liggen. Dit zorgt voor stevigheid. Het hekwerk wordt gebruikt als robuuste afrastering. Het voordeel van Post en Rails is dat het zeer sterk is en bovendien natuurlijk duurzaam. 

Toegangspoorten 

Een passende toegangspoort voor uw hekwerk maakt het plaatje compleet. Wij maken drie verschillende poorten met ieder verschillende kenmerken, zoals de toegangspoort, het landhek en de klaphekken. Bekijk gerust op onze website onze toegangspoorten voor informatie. 

 

Meer informatie 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze ruime keuze hekwerk en poorten? Kom gerust langs bij 123Picknicktafel uit Ermelo om een greep uit onze collectie te bekijken. U zult bij ons de perfecte hekwerk of poort vinden. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:30. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@123picknicktafel.nl. We leveren in België en Nederland.

   • Engels hekwerk van hout
  • Robuust houten hekwerk
  • Frans hekwerk
Houten Hekwerken & poorten
Correspondentieadres:
123Picknicktafel.nl
Telgterweg 253 • 3853 NJ Ermelo
TEL: 0341-560476 • E-MAIL: info@123picknicktafel.nl

Werkplaats / Showroom:
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40 • 3853 NV ERMELOAF TE HALEN • LEVEREN EN PLAATSEN MOGELIJK • EIGEN PRODUCTIE • TOP KWALITEIT DUURZAME HOUTSOORTEN • Vriendelijke en landschappelijke uitstraling