Boomstam picknicktafel

Bent u op zoek naar boomstam picknicktafel? Jaap de Vries te Ermelo is in Nederland en België beroemd voor zijn uitzonderlijk aanbod van kwaliteitsvolle, handgemaakte picknicktafels. Zeker de moeite waard is onze rijke collectie boomstamtafels.


Picknicktafel Kansas City 400
14-18 PERSONEN
Picknicktafel Kansas City 400
Massief eikenhout

Zomeraanbieding €1425,- voor € 1230,-
Picknicktafel Mississippi 200
6-8 PERSONEN
Picknicktafel Mississippi 200
Massief douglas hout

Zomer aanbieding € 755,- voor € 695,-

WAT IS EEN BOOMSTAM pickTAFEL?


Een boomstam picknicktafel komt aan zijn naam doordat het tafelblad groot is en vaak uit één stuk bestaat. Hierdoor lijkt het alsof de tafel gemaakt is van één enkele boomstam. In werkelijkheid worden er vaak meerdere soorten hout gebruikt, om zo de perfecte tafel te creëren.  

Een boomstam picknicktafel van Jaap de Vries 


Onze picknick boomstamtafels zijn gemaakt van verschillende soorten kwalitatief goed hout zoals eiken- en kastanjehout. Onze tafels zijn geschikt voor zowel volwassen als kinderen en bieden genoeg beenruimte. Boomstamtafels hebben een stoere look en worden aan de zijkant schuin afgewerkt. Doordat de tafel van hout wordt gemaakt heeft deze een natuurlijke uitstraling. Hij past dus perfect in uw tuin en gaat mooi op in de omgeving.

Een grote picknicktafel geeft plek voor iedereen


Bent u op zoek naar een mooie boomstamtafel waar u met meerdere mensen aan kunt zitten? Dan is een picknick boomstamtafel ideaal. In de zomer is het heerlijk om aan een grote picknicktafel te zitten, te genieten van het weer en van elkaar. Wij hebben meerdere soorten boomstamtafels in verschillende designs, maten en soorten.

 

Unieke en duurzame Boomstamtafel


Wij maken al onze tafels met de hand. Elke tafel is dus uniek en van een uitstekende en degelijke kwaliteit. De tafels zijn erg sterk en kunnen veel personen tegelijk dragen. Wij maken al 20 jaar tafels met een landelijke en natuurlijke uitstraling en garanderen dan ook onze kwaliteit. Met onze constructies weet u zeker dat u een duurzame oplossing heeft. Onze boomstamtafels gaan jarenlang mee. Doordat we de tafels handmatig maken kunnen we aan al uw wensen voldoen. Wilt u liever een wat verfijndere tafel of juist een stoere uitstraling? Wij hebben voor al uw wensen een oplossing.


Ons ruime assortiment boomstam picknicktafels

 

Liberty


Onze Liberty boomstamtafel is bijzonder geschikt om gezellig buiten te tafelen. De tafel - opgebouwd uit Franse eik - heeft een hoog zitcomfort en veel beenruimte. Zijn Bourgondisch uiterlijk nodigt uw gasten vanzelf uit aan tafel.

 

Boston


De Boston is handgemaakt uit Douglas-hout. De rond geschilde poten van tamme kastanje zijn twintig tot tweeëntwintig centimeter dik en daarom uitzonderlijk stevig.

New York


Zoals de stad is ook deze picknicktafel van een ongeziene stroomlijning. De drie meter lange uitvoering in geschaafd Douglas-hout kan een grote groep aanzittenden verwerken. Een onderstel van balken (10 x 5 centimeter) zorgt voor stevigheid en een robuust uiterlijk.

Virginia


De Virginia is maar liefst vier meter lang en weegt zo'n tweehonderd kilogram. Uitgelezen voor grote gezelschappen biedt deze tafel u alle comfort en stevigheid die u van vakkundig behandeld Douglas-hout kunt verwachten.


Colorado


Met zijn lengte van 1,80 meter is de Douglas een zeer gezellige picknicktafel. Hij is ideaal voor een knusse zondagnamiddag in de tuin met uw gezin.

 

Arizona


De Arizona is bijzonder geschikt voor kleinere tuinen. Deze elegante tafel uit Douglas-hout is 1,20 meter lang en wordt gekenmerkt door een erg gave afwerking.

Ohio


'Oerdegelijk' is het juiste woord voor deze Ohio uit Douglas-hout. De 1,50 meter lange tafel wordt getypeerd door een duurzame én reine afwerking.

Uw boomstam picktafel bestellen en laten leveren


Wij leveren de tafels gemonteerd of in losse onderdelen bij u op locatie. Het is ook mogelijk om de tafel zelf af te halen. Bij ons koopt u een uniek houten product, waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u graag meer informatie over de kosten of levering? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.  Jaap de Vries staat zes dagen per week voor u klaar. Wij leveren in Nederland en in België. Bestellen kunt u telefonisch (+31)0341-560476) of per e-mail.Correspondentieadres
123Picknicktafel.nl
Telgterweg 253
3853 NJ Ermelo
Tel: 0341-560476
E-mail: info@123picknicktafel.nl

Werkplaats / Showroom
Jaap de Vries Produkties
Nijkerkerweg 40
3853 NV ERMELO